dissabte, 12 de febrer del 2011

LA MEDICINA ROMANA

Des de la nostra associació i amb l'esperit de difondre tot el que fa referencia al món romà ens agradaria fer una recomanació:

organitza el Centre d'Estudis Mont-roigencs
A càrrec del Sr. Jesús Sabaté Fort.
Dijous 17 de febrer a les 20:00 h. a la Casa de cultura Agustí Sardà, conferencia amb el títol de La medicina romana.


divendres, 11 de febrer del 2011

PARTICIPACIÓ A LES JORNADES DEL IES ANTONI BALLESTER


Ahir dia 10 i avui dia 11de febrer em participat de les jornades culturals de l'IES Antoni Ballester de Mont-roig. La primera jornada ve ser mes teòrica i audiovisual,un power point explicava la nostra entitat, qui som que fem i per què. Desprès una pel•lícula documental narrava con era la vida del legionari romà. També varem parlar molt per sobre, de la musica que s’escoltava a l’època romana i com s’alimentaven en aquells temps van ser dues hores intenses on el comportament dels alumnes (una vintena) va ser del tot exemplar.
La jornada d’avui ha estat molt practica han construït un retallable d’un casc (veure foto) i han tingut el privilegi de provar part del equipament dels armats i dic privilegi perquè avui dia encara hi ha peces que els propis membres dels armats ni tant sols les han vist.
Tot que ha volgut ha pogut fer-se la foto de rigor (si remeneu pel feisbuc estic segur que mes d’una circularà).
En definitiva, donem les gracies als alumnes del centre i a la direcció per aquesta oportunitat que ens han donat d’apropar el món romà i amb ell la nostra entitat a ells.


diumenge, 6 de febrer del 2011

UN ASSAIG QUALSEVOL

Ens colem en un assaig i fent d'espies robem aquesta fotografia d'un assaig. Ostres fa un pam de goig!