dimarts, 2 de novembre del 2010

LA CASTANYADA 2010




Malgrat que no quedi  be parlar d’un mateix jo crec que estem autoritzats a confessar que la castanyada 2010 del passat dia 31 d’octubre a Mont-roig que varem organitzar va ser tot un èxit. Teníem dos objectius, un passar-ho be, l’altre fer diners pels Armats, El primer el varem assolir, el segon encara estem fent números, però podem avançar que no va anar malament. Finalment 215 sopars servits.
Els comentaris generalitzats son molt positius, creiem doncs que el públic va quedar satisfet, i ens esperonen a repetir l’experiència l’any vinent Lamentem potser la manca d’assistència dels nostres representants municipals (ni un) També val a dir que algun d’ells va excusar l’assistència.
El sopar molt bo, l’actuació dels cantautors entretinguda, el ball molt animat...panellets, castanyes. Algú va marxar amb un televisor de 32” cap a casa mes contenta que un gínjol.... Que mes voleu? La festa que va obrir portes a les 9 del vespre va acabar a les 4 de la matinada passades.
Per acabar primer de tot donar les gràcies als voluntaris que van treballar de valent, i a tots vosaltres per la vostra assistència i col•laboració. Els armats cada dia son mes una realitat Com sempre, fem poble!

Les fotos son del dissabte a la nit fent els panellets nosaltres mateixos. Si teniu fotos de la castanyada si us plau ens faria gracia tenir-ne pel arxiu dels armats, gràcies