dilluns, 8 de novembre del 2010

I ES QUE NO PAREM!!!

I es que ens manquen encara molts diners per arribar assolir el nostre objectiu. Els temps corre i estem a menys de sis mesos de la data que ens em marcat per la fer la primera sortida d’aquests nous Armats de Mont-roig.
Desprès del èxit de la Castanyada ara us proposem que apadrineu una peça de l’equipament dels Armats i ho podeu fer des de la vostra associació o entitat, partit polític, també a títol personal o us ajunteu varies persones i decidiu quina peça apadrineu.... Els preus son els següents:

casc (130€)
escut (130€)
cuirassa (190€)
timbals ( 175€)
espasa (85)
corneta (95)

De cascs en necessitem 12, d’escuts 10, de cuirasses 12, timbals 4. En el llistat hi havia una espasa i una trompeta que ja han estat apadrinats.

Val a dir que hores d’ara em aconseguit set padrins i padrines ( quatre veïns a títol particular, un partit politic, dos establiments comercials) Un cop finalitzada la campanya publicarem el nom dels nostres padrins si ells ens ho permeten o restaran en l’anonimat com algú d’ells ens ha demanat.

Us animeu!!!!

Pots posar-te en contacte trucant per telèfon al: 699224850 (Antonieta Moran, presidenta de l’entitat)       O bé per correu electrònic:  (armatsmr@gmail.com) deixant les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.