divendres, 18 de març del 2011

XV Trobada d’Armats de les comarques meridionals a Flix

La Confraria d’Armats de Flix, organitza la XV Trobada d’Armats de les comarques meridionals. L’entitat responsable de l’event, serà la segona població que organitzarà dues vegades aquests tipus de concentració romana a les comarques meridionals. Primerament va ser l’any 1995 (III Trobada d’Armats) i enguany tornarà a portat per segona vegada aquesta responsabilitat. Recordem que els Armats de Montblanc també és el grup que ha organitzat dos cops aquesta reunió d’Armats a casa seva, l’any 199...2 i el 2002.


Segons la organització, les colles d’Armats sortiran a pas ràpid a les 11:00 del matí des del Pavelló Municipal d’Esports, per arribar primer al passeig de l’Ebre on es farà les fotografies dels grups, per seguir cap a la plaça del Mercat on cada formació tindrà un temps màxim de 5 minuts per realitzar davant del públic i de les autoritats presents la seva exhibició particular.

S’espera la participació de al menys uns 400 Armats pels carrers i places en la XV Trobada d’Armats de les comarques meridionals a Flix. Un total de 16 agrupacions desfilaran en aquesta tan peculiar concentració, i que farà retornar aquesta població de la Ribera d’Ebre a temps de l’Imperi Romà on legionaris, estendards, cornetes i tambors recorreran els seus carrers amb les seves respectives 'Cadenes' i acompanyaments musicals.

Nosaltres; els de Mont-roig fem la pre-estrena i ens servirà d’assaig per encarar els nostres actes de la Setmana Santa que començaran amb la presentació i culminaran el divendres sant amb la processó del Sant Enterrament.

Ens agradaria que ens acompanyéssiu a Flix el proper 10 d’abril a les 11 del matí

Flix, Vilallonga del Camp, Montblanc, Reus, Palma d'Ebre, Valls, l'Arboç, L'Espluga de Francoli, Pla de st Maria, Alcover, Vilaplana, El Vendrell, Riudecols, Constantí, La Pobla de Mafumet,Mont-roig del Camp



PD: Nosaltres desfilem els numero 12 d'ordre